82685

Green Biscuit Original Red

ID {{ productCode }}

Green Biscuit Originele lichtgewicht trainingspuck in rood design. De off-ice trainingspuck simuleert de eigenschappen van een klassieke on-ice puck.

Beschikbaarheid

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 82685

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Green Biscuit  Original Red

Green Biscuit Original Red

12.99
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Parameters

Kleur Rood
Producttype trainingspuck
Geschikt voor de sporten hockey bal, inline-hockey

Beschrijving

Oefen hockey altijd en overal.

De Green Biscuit Original puck in de kleur rood is ingenieus ontworpen zodat hij niet springt en op bijna geen enkele ondergrond op de rand blijft staan. Het ideale hockey trainingshulpmiddel voor het spelen op asfalt, beton en stoep.

Hij gedraagt ​​zich als een puck op ijs

De afmetingen van deze puck zijn identiek aan de afmetingen van een ijshockeypuck, maar de Green Biscuit Original is lichter van gewicht. Dit garandeert dat de puck niet vast komt te zitten en glijdt zoals op ijs bij het spelen op asfalt of beton.

Geen gek rondspringen

De puck heeft een tweedelige beweegbare structuur, die is verbonden door drie metalen schroeven en een rubberen afstandsstuk. Dit slimme systeem werkt als een schokdemper om overstuur en stuiteren te voorkomen.

We hebben dezelfde puck ook in blauw en oranje.

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen