1435128

Composiet ijshockeystick CCM Jetspeed FTWomen Intermediate

ID {{ productCode }}

Composiet ijshockeystick - Intermediate, Prestatie, Modellijn JetSpeed, Flex (hardheid) 60 65, Totale lengte flex 55, 60 (160cm), flex 65 (165 cm), gemiddeld laag kickpunt, Geometrie shaftprofiel R - Ronde geometrie, Antislip griptechnologie ja
Meer informatie Meer informatie
{{ a.stockStatusText }} ({{ a.stockLimit }})

Artikel is tijdelijk uitverkocht

Het artikel is momenteel niet beschikbaar. Bekijk de artikelen die we op voorraad hebben.

Bestelnummer: 1435128

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Andere varianten van het model JetSpeed

Composiet ijshockeystick CCM Jetspeed FTWomen Intermediate
250.99
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
250.99
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Beschrijving

Composiet ijshockeystick CCM JetSpeed FTWomen Intermediate is een hockeystick van composietmateriaal voor jongeren die overstappen van de junioren naar de volwassenen. Het is echter ook belangrijk om rekening te houden met de lengte en het gewicht van de speler. Als je niet zeker weet welke maat je moet kiezen, kijk dan eens in de vergelijkingstabel voor stickhardheid.

Tegenwoordig zijn composiet hockeysticks veel populairder dan houten hockeysticks. Hun grote voordeel is dat ze licht en flexibeler zijn, waardoor ze minder snel breken bij het schieten.

Náhled videa

Een ijshockeystick voor net onder de top, waarmee je de sterren van de hemel speelt

Composiet ijshockeystick CCM JetSpeed FTWomen Intermediate is een hockeystick voor ijshockey op hoog of semiprofessioneel niveau. Hij is ook perfect voor amateurs die meerdere keren per week het ijs op gaan en het werk met de puck goed onder de knie hebben. De hockeystick is licht en helpt je sneller en nauwkeuriger te spelen en je passes en schoten te verbeteren.

Hoe kies je de flex of hardheid van je hockeystick?

De flex of hardheid van de hockeystick heeft invloed op de flexibiliteit van de stick. Hoe lager de flex die je kiest, hoe flexibeler je hockeystick zal zijn. Een lagere flex wordt daarom aanbevolen voor technische en kleinere spelers, dus vooral voor aanvallers. Bij een lagere hardheid ontwikkelt de techniek van jonge spelers zich ook beter.

Een hogere flex betekent een hardere hockeystick en minder kans op breken. Dit is ook de reden waarom deze wordt aanbevolen voor spelers die veel kracht gebruiken, dus vooral verdedigers, en lange spelers. Maar een hogere flex staat niet automatisch voor een langere levensduur.

Let op: als je je hockeystick inkort, neemt de flex toe. Dit is ook de reden waarom we kinderen en junioren niet aanraden om senior hockeysticks te kopen maar een stick te kiezen die is afgestemd op hun leeftijdscategorie.

Als je een verlengstuk aan je stick toevoegt, neemt de flex juist af. Daarom is het niet aanbevolen om hockeysticks van kinderen en spelers die de lengte van hun stick zijn ontgroeid te verlengen.

Buiging P28

Vergeleken met de buiging P92 heeft deze stick een meer gebogen punt, een lagere bladhelling en een vlakker eerste derde deel van de hiel. Het blad is geschikt voor snel en nauwkeurig schieten vanuit de pols en met backswing.

Buiging CCM P29

Een licht gebogen blad met een afgeronde punt gemaakt voor nauwkeurige schoten en precieze passes. Het is ook geschikt voor het slaan van schoten voor het doel en backhandschoten. Dit is dus de meest veelzijdige buiging, die populair is onder professionals en amateurs voor alle soorten schoten.

Schiet zoals je wilt met het meest veelzijdige kickpoint

Composiet ijshockeystick CCM JetSpeed FTWomen heeft een medium-laag kick point, waarmee je goed uit de voeten kunt binnen de cirkels én vanaf de blauwe lijn. Het slapshot is de beste keuze met dit kickpoint, maar je zult ook succes hebben met sweep passes. Het midden kickpoint is dus het meest universeel. Kies ervoor als je geen favoriet schot hebt.

Medium-laag kickpoint

Met een stevige grip op je stick krijg je dominantie over de puck

Composiet ijshockeystick CCM JetSpeed FTWomen is voorzien van antislip griptechnologie. Daardoor glijdt de hockeystick niet uit je handen en heb je een stevige grip, wat nodig is voor absolute controle over de puck wanneer je de stick hanteert en hem richt tijdens het schieten.

Parameters

Grootteklassen Intermediate
Prestatieklasse speler Prestatie
Modellijn JetSpeed
Producttype hockeystick voor spelers
Kleur Groen, grijs, Zwart
Materiaal composiet
Flex (hardheid) 65, 60
Seizoen 2024/2025
Lengte (van uiteinde tot hiel) flex 55, 60 (147 cm), flex 65 (152 cm)
Totale lengte flex 55, 60 (160cm), flex 65 (165 cm)
Kromming stickblad P28, P29
Kick point (buigpunt) gemiddeld laag kickpunt
Geprefereerde manier van schieten Snapshot
Geprefereerde schietlocatie Pre-doelgebied, De ruimte tussen de cirkels
Technologieën CCM Skeleton +, CCM FT Microfeel, CCM Advanced Carbon Matrix, CCM Round R Geometry, CCM RR-95 Soft Blade with Peel-Ply, CCM Hybrid Kick Point
Geometrie shaftprofiel R - Ronde geometrie
Antislip griptechnologie ja
Materiaal stickblad Sigmatex Spread Tow, RR-95 Soft Blade with Peel-ply
Geschikt voor de sporten Ijshockey

Technologieën (6)

CCM Advanced Carbon Matrix

Maximale prestaties en controle

Met de CCM Advanced Carbon Matrix technologie krijg je de beste combinatie van lichtheid en stevigheid. De nieuwe koolstoflaag in combinatie met het Sigmatex spread tow materiaal zorgt ervoor dat je stick langer meegaat en je betere controle over de puck geeft. Geniet maximaal van het spel en blijf je tegenstanders een stap voor.

Naar informatie over technologie

CCM FT Microfeel

Verhoogde grip voor betere controle

Er is een verhoogde grip op de onderste randen van het middelste deel van de schacht. Helpt om de hockeystick beter vast te pakken en de controle over de puck te vergroten.

Naar informatie over technologie

CCM Round R Geometry

Afgeronde schachtranden

De schacht heeft afgeronde hoeken en holle zijkanten. De hockeystick ligt beter in de hand en draagt ​​bij aan betere prestaties.

Naar informatie over technologie

CCM RR-95 Soft Blade with Peel-Ply

Perfecte controle over de puck

De CCM RR-95 Soft Blade with Peel-Ply technologie biedt je een perfecte mix van gevoel, schotsnelheid en controle. Dankzij het nieuw ontwikkelde zachte blad lijkt het alsof de puck aan je stick kleeft. Je spelgevoel en je vermogen om nauwkeurig te richten waren nog nooit zo goed.

Naar informatie over technologie

CCM Skeleton +

Een betrouwbare hockeystick

Skeleton+ is een technologie in de nek van de hockeystick en verhoogt de stabiliteit en betrouwbaarheid van de hockeystick op sleutelmomenten van het spel.

Naar informatie over technologie

CCM Hybrid Kick Point

Hybride kickpoint

Het nieuwe kickpoint-systeem zorgt voor een geweldig schot met zowel de golfclub als de pols. De groene kleur symboliseert de flexibele delen van de stick, rood de stijve.

CCM Hybrid Kick Point

Naar informatie over technologie

Beoordeling (0)

Het artikel is nog niet beoordeeld. Wees de eerste!

Beoordeling toevoegen

Vragen (0)

Wat wil je over dit artikel weten?

Stel een vraag en je krijgt binnen 24 uur antwoord van ons

Vraag stellen